Blog

e-mailmarketing - online marketing support - LiNeVA

Speciaal voor Professionalista schreef ik een blog over e-mailmarketing. Ik geef daarin 3 redenen waarom je aan e-mailmarketing zou moeten doen. Ik vertel bijvoorbeeld o.a. wat het met je expertstatus doet. Benieuwd naar mijn 3 redenen waarom je aan e-mailmarketing zou moeten doen? Je leest het op: Professionalista.nl.

Is het luxe als je gewoon weer relaxed wil ondernemen zonder 80 uur in de week te draaien? Of is het luxe als je iemand naast je hebt staan die samen met jou bouwt aan jouw onderneming? Hoe ik daar over denk lees je in deze blog.

Ben jij altijd eerlijk over hoe het gaat en hoe je erin staat? En houdt jij nu, ondanks de gekke tijd, je hoofd boven water? Ontdek je nieuwe kansen of loop je vast? Hoe het er bij mij uitziet lees je in deze blog.

Opgeruimde werkplek

Hoe vaak haal je door je bedrijf en systemen even lekker een poetsdoek? Hoe vaak schoon jij je archief op, loop je je klanten bestand door, schoon je je e-mail op of schoon je je computer/laptop op? Benieuwd waarom opschonen zo belangrijk is? Lees dan verder

Bellen met een glimlach

Bellen met een glimlach doe jij dat? 17 februari is het ‘doe vriendelijk dag’. Ik vind het eigenlijk best gek dat deze dag bestaat. En zorgelijk dat het harder nodig is dan ooit. Benieuwd waarom ik er zo over denk? Lees dan snel verder!

LiNe-VA - office support - uw office manager op afstand

Wauw het eerste jaar van mijn zelfstandig ondernemerschap zit erop. Een jaar waarin ik veel geleerd heb, veel leuke en waardevolle nieuwe contacten opgedaan heb en al leuke opdrachten heb mogen oppakken. Benieuwd naar mijn volledige verhaal? Ik vertel er graag meer over in mijn blog.
Lees snel verder!

 


 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van mijn nieuwe blogs? Volg me dan via Facebook