Contact

Kun je wel een paar extra handen gebruiken? Loop je achter met het updaten van je website, het met regelmaat versturen van je nieuwsbrief of updates plaatsen op social media? Kost de technische kant van je online marketing te veel tijd. Ben je het overzicht in je planning kwijt, ren je constant achter de feiten aan, loop je deadlines mis of zit je hoofd vol doordat de structuur ontbreekt? Laat mij jou helpen! Samen met jou streef ik naar een onderneming waarin structuur is en waar jij weer met volle energie en plezier kan ondernemen.

LiNeVA – OndernemersAssistent

Wogmeer 123
1643 NH Spierdijk

06 48 52 32 38
info@lineva.nl

Structuur met een virtueel assistent

Wil je weten wat ik als OndernemersAssistent voor jou kan betekenen? Ik kom graag een keer langs om dat te bespreken onder het genot van een kop koffie. Een eerste kennismakingsgesprek via Zoom of Skype is ook mogelijk natuurlijk!

Wil je meer weten over de kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren opgedaan heb? Bekijk dan ook eens mijn LinkedIn profiel.


Vind je het prettiger als ik met jou contact opneem? Dat kan natuurlijk ook!

Vul onderstaand contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.


    Wil je voordat je contact met me opneemt nog weten wie ik ben en waarom ik OndernemersAssistent geworden ben? Bekijk dan nog even mijn pagina ‘wie ben ik