Referenties

Wie kunnen beter vertellen wat de toegevoegde waarde van mijn diensten zijn dan mijn klanten? Lees hieronder wat mijn klanten waarderen in onze samenwerkingen:

Marie-José Giebels (MindDirection)

Claudia Koehoorn (JouwTransformatie)

Nienke Schaafsma van LiNeVA ondersteunt mij sinds juli 2019 op administratief gebied in mijn coaching en counselingpraktijk.

Ze neemt mij veel werk uithanden waardoor ik me vooral kan concentreren op de gesprekken met mijn klanten.

Nienke werkt zorgvuldig, discreet en snel. Ze is betrouwbaar, klantvriendelijk en doet wat ze beloofd. Komt alle afspraken na en is makkelijk bereikbaar.

De werkzaamheden die ze voor mij verricht zijn o.a.; intake gesprekken inplannen, administratieve ondersteuning door beantwoorden aanvragen per e-mail, sjablonen ontwerpen, documenten verwerken, teksten uitwerken, verzorgen van relatiegeschenken, debiteurenbeheer en postverwerking.

Ik kan Nienke van harte aanbevelen door de prettige samenwerking die ik met haar heb.

Nel Makkinga-Buur (Opvoedcoach en gezinsbegeleider)

Mijn ervaring met Nienke is dat zij een serieuze en snelle werker is. Ik heb haar leren kennen als vriendelijk, betrouwbaar, zelfstandig, opmerkzaam, doelgericht, bescheiden, efficiënt, kalm, sympathiek en vooruitdenkend.

Zij neemt de opdracht aan, zorgt dat binnen korte tijd alle papieren rondom het contract met haar in orde zijn. Zij kan zonder veel uitleg aan de slag en anders vraagt ze om uitleg. Nienke geniet van het werk wat zij doet. Daarom is het niet moeilijk om haar te vragen zaken over te nemen. Ze doet het met plezier en naar tevredenheid.

Nienke is in staat om mee te denken en om je op een nette manier aan zaken te herinneren, professioneel. Nienke dringt zicht niet op maar stelt waar nodig wel haar vragen.

Zij is voor mij de ideale virtuele assistent, ik raad iedere ondernemer haar aan.

Ben je naar aanleiding van deze reviews nieuwsgierig geworden wat ik voor jou kan betekenen? De diensten waarin ik ondersteuning bied kun je vinden op deze pagina. Uiteraard mag je me ook altijd bellen of mailen om een keer vrijblijvend kennis te maken

Certificaat Nienke Schaafsma - Virtueel Marketing Professional - Ondernemers Assistent