Samenwerken

 

Samenwerken met mij als OndernemersAssistent heeft nogal wat voordelen. Het bespaart je tijd die jij weer kunt besteden aan je core business. Meer declarabele uren maken en een betere concentratie op je klanten is automatisch ook weer meer verdienen. Maar ook geeft het je de mogelijkheid om weer eens wat meer tijd voor jezelf te nemen of voor het gezin. Gewoon even niet 24/7 met werk bezig zijn.

Ik werk vanuit mijn eigen kantoor dus een werkplek inrichten is niet nodig. Vind je het prettig dat ik af en toe wel op locatie kom of moet er op projectbasis iets op locatie gebeuren? Ook dat is bespreekbaar. Nog een voordeel van het samenwerken met een OndernemersAssistent is dat je de uren flexibel kunt inzetten. Wanneer je iemand in dienst neemt moet je werk hebben voor een minimaal aantal uur per week. Als zelfstandig ondernemer kan de hoeveelheid werk nog wel eens fluctueren. Heb je de ene week 2 uur ondersteuning nodig en de volgende 5 of 8? Geen probleem!

Daarnaast ben ik zelf ook ondernemer dus heb je niet een werknemer naast je staan maar een sparringpartner die vanaf de achtergrond met je mee kan kijken en je waar nodig kan adviseren. Hierdoor kan ik ook makkelijker de werkzaamheden op pakken die er op dat moment toe doen.

Kennismaking

Een kennismaking met mij is altijd vrijblijvend. Ik kom graag bij je langs of we spreken af om contact te hebben via Zoom of Skype. Tijdens dit eerste contact bespreken we wat jouw wensen zijn, om welke werkzaamheden het gaat, wat ik als OndernemersAssistent voor je kan betekenen en wat mijn werkwijze is. Ik vind het belangrijk dat we vanuit vertrouwen kunnen samenwerken. We sluiten het gesprek pas af wanneer van beide kanten duidelijk is wat we aan elkaar hebben.

Strippen-/urenkaart

Niet wekelijks iemand nodig, maar wel behoefte aan ondersteuning door een OndernemersAssistent? Kies dan voor een strippen- of beter gezegd urenkaart.

Deze kaart dient vooraf betaald te worden en is een half jaar geldig. Ik klok de tijd die ik voor je bezig ben en jij ontvangt hiervan regelmatig een tussentijds overzicht. Heel transparant en laagdrempelig.

Strippen- Urenkaart Virtueel Assistent
Samenwerken met een OndernemersAssistent

Samen werken aan jouw onderneming

Wil je wekelijks een aantal uur uitbesteden en dus een intensieve samenwerking aangaan? Dan maak ik graag een vaste afspraak met je.

Minimale afname is 4 uur per week en je ontvangt maandelijks een factuur voorzien van urenstaat.

Wil je voordat we een samenwerking aan gaan eerst weten welke werkervaring ik de afgelopen 10 jaar heb opgedaan? Bekijk dit op LinkedIn.

Wil je gebruik maken van het vrijblijvende kennismakingsgesprek of heb je een ander idee qua samenwerking? Neem dan contact met mij op en dan drinken we binnenkort samen koffie!