Samenwerken met een OndernemersAssistent

Samenwerken met mij als OndernemersAssistent heeft nogal wat voordelen. Het bespaart je tijd die jij weer kunt besteden aan je core business. Meer declarabele uren maken en een betere concentratie op je klanten is automatisch ook weer meer verdienen. Maar ook geeft het je de mogelijkheid om weer eens wat meer tijd voor jezelf te nemen of voor het gezin. Gewoon even niet 24/7 met werk bezig zijn.

Ik werk vanuit mijn eigen kantoor dus een werkplek inrichten is niet nodig. Vind je het prettig dat ik af en toe wel op locatie kom of moet er op projectbasis iets op locatie gebeuren? Ook dat is bespreekbaar. Nog een voordeel van het samenwerken met een OndernemersAssistent is dat je de uren flexibel kunt inzetten. Wanneer je iemand in dienst neemt moet je werk hebben voor een minimaal aantal uur per week. Als zelfstandig ondernemer kan de hoeveelheid werk nog wel eens fluctueren. Heb je de ene week 2 uur ondersteuning nodig en de volgende 5 of 8? Geen probleem!

Daarnaast ben ik zelf ook ondernemer dus heb je niet een werknemer naast je staan maar een sparringpartner die vanaf de achtergrond met je mee kan kijken en je waar nodig kan adviseren. Hierdoor kan ik ook makkelijker de werkzaamheden op pakken die er op dat moment toe doen.

Virtueel samenwerken

Samen werken aan jouw onderneming

Wil je wekelijks een aantal uur uitbesteden en dus een intensieve samenwerking aangaan? Dan maak ik graag een vaste afspraak met je.

Minimale afname is 4 uur per week en je ontvangt maandelijks een factuur voorzien van urenstaat.

Online Marketing Support

Zo’n samenwerking waarbij jouw ideeën tot uitvoering gebracht worden zonder dat je er zelf veel tijd aan hoeft te besteden.

LinkedIn Adverteren

Je doelgroep bereiken via LinkedIn. Je weet dat je doelgroep daar zit maar hoe bereik je ze? Laat mij je helpen.

Office Support

Zorg ervoor dat je net dat extra handje hebt op drukke momenten. Op project basis ben ik in te huren voor office werkzaamheden.

Transparant en laagdrempelig samenwerken

Niet wekelijks iemand nodig, maar wel behoefte aan ondersteuning door een OndernemersAssistent?

Ook hier zijn opties voor. Wil je hier meer over weten? Laten we het gesprek aangaan en samen kijken wat ik voor je kan betekenen.

Wil je voordat we een samenwerking aan gaan eerst weten welke werkervaring ik de afgelopen 10 jaar heb opgedaan? Bekijk dit op LinkedIn.

Wil je gebruik maken van het vrijblijvende kennismakingsgesprek of heb je een ander idee qua samenwerking? Neem dan contact met mij op en dan drinken we binnenkort samen koffie!