OndernemersAssistent

Nienke Schaafsma

Mijn naam is Nienke Schaafsma en als OndernemersAssistent bied ik mijn diensten aan vanuit Spierdijk (in de kop van Noord-Holland, regio Alkmaar-Hoorn). Na ruim 10 jaar ervaring opgedaan te hebben bij verschillende bedrijven, waaronder bijna 7 jaar binnen de makelaardij, ben ik mijn droom gaan volgen. Mijn wens is al heel lang om op een gelijk niveau, meerdere vrouwelijke zelfstandig ondernemers te ondersteunen. Met het opzetten van LiNeVA heb ik dit waar kunnen maken. Ik ondersteun nu als zelfstandig ondernemer andere ondernemers met Online Marketing en Office werkzaamheden. Hierdoor kunnen zij zich focussen op de werkzaamheden die belangrijk zijn en hen geld opleveren. De werkzaamheden die ik aanbied kun je lezen op de pagina ‘wat doe ik‘.

Jouw onderneming staat centraal

In de afgelopen jaren is me één ding duidelijk geworden, in de rol van duizendpoot ben ik het best. Ik geniet ervan om op de achtergrond bezig te zijn. Hierdoor kan een ander op de voorgrond doen waar zij gelukkig van wordt. Samen bouwen aan een doel, bouwen aan jouw onderneming. Dat is wat ik jou als ondernemer wil bieden.

Samenwerken
Persoonlijk

Welke kennis en ervaring ik heb opgedaan kun je bekijken via mijn LinkedIn-pagina. Wat hier niet vermeld staat is dat ik in mijn vrije tijd graag mountainbike, hardloop en wandel met onze hond Jemke (Friese stabij). Het meeste geniet ik van de lente en zomer. Vooral van de lange warme zomeravonden. Al zijn deze helaas in Nederland zeldzaam. Ik ben geboren en getogen in West-Friesland en dit heeft mij dan ook gevormd tot wie ik ben. De Westfriese werkmentaliteit is er met de paplepel ingegoten. Ik weet wat hard werken is, maar weet ook dat genieten essentieel is om gelukkig te zijn. Gelukkige mensen zijn aardiger, sterker en behulpzamer. Dat gun ik jou als ondernemer ook, dus daarom is het mijn doel je dit te brengen met mijn ondersteuning!