Wat kan ik voor je doen zodat jij kunt ondernemen? 

Krijg je deze vraag wel eens? Nee? Een OndernemersAssistent stelt deze vraag wel! Want een OndernemersAssistent wil graag samen met jou werken aan jouw onderneming. Samen werken om jouw onderneming naar een groter geheel te krijgen. Virtuele ondersteuning voor meer structuur in de werkzaamheden zodat jij meer declarabele uren kan maken. Wie wil dat nu niet?!

Samenwerken door vertrouwen in en op elkaar. En dat binnen het aantal uur welke jij prettig vindt. Want als zelfstandig ondernemer is het vaak lastig te zeggen hoeveel werk en uren je daadwerkelijk uit zou willen besteden. En zo kan het natuurlijk ook de ene week meer zijn dan de andere week. Dat maakt de samenwerking flexibel en op maat gemaakt zodat het daadwerkelijk een meerwaarde is voor jouw bedrijf.

Hetgeen waar ik virtuele ondersteuning in kan bieden zijn;

Online Marketing Support

– e-mail marketing
– website beheer

– social media ondersteuning

– technische ondersteuning

Daarnaast kun je mij, als aanvulling op bovenstaande diensten, ook inzetten voor;

Office Support

– agenda beheer
– e-mail beheer
– debiteuren beheer
– document verwerking

Dit zorgt ervoor dat je net dat extra handje hebt op drukke momenten.

Een OndernemersAssistent is een persoonlijke assistent die op afstand werkt, virtueel dus zo gezegd. Je hoeft als ondernemer dus geen werkplek in te richten. Hoe fijn is het als er even iemand met je meekijkt, met je meedenkt hoe bijv. de structuur weer terug te vinden of je werk uit handen neemt? Voor hoeveel uur en hoe vaak heb je dus zelf in de hand. Welke mogelijkheden hierbij horen lees je bij ‘samenwerken‘.

Als OndernemersAssistent werk ik hard mee om het geluk van andere ondernemers groter te maken. Want iedere ondernemer wordt gelukkiger wanneer zij zelf meer tijd over houdt om zich te richten op haar core business toch? Dat is tenslotte waarom je ondernemer bent geworden. Door een OndernemersAssistent in te schakelen is dit mogelijk. Samen streven naar een doel waarbij jouw onderneming centraal staat!

Bekijk voor de werkervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan mijn LinkedIn-profiel.

Wat doet een ondernemersassistent
Certificaat Nienke Schaafsma - Virtueel Marketing Professional - Ondernemers Assistent